در این آموزش چند نکته و ترفند مهم مطرح خواهیم کرد که به شما کمک می کند تا نتایج خیره کننده ای به دست آورید و به عبارتی عکس های بهترو حرفه ای تری از غذا ها یا مواد غذایی بگیرید.

چیزی که زمانی یک حاشیه کوچک عجیب و غریب در عکاسی بود، اکنون یک پدیده جهانی است. اگر فقط میلیون ها پستی که در حال حاضر در اینستاگرام وجود دارند را در نظر بگیریم، متوجه می شویم که محبوبیت عکاسی از مواد غذایی در حال افزایش است.

شما در ابتدا با تجهیزات مورد نیاز (دوربین/لنز/سه پایه در صورت نیاز) برای عکاسی از غذاها آشنا می شوید، اما اگر فعلا قصد تهیه یا تعویض تجهیزات خود را ندارید، می توانید قسمت تجهیزات را رد داده و مستقیم به سراغ چیدمان غذا یا نکات آموزشی عکاسی بروید.

۱دوربین

اولین چیزی که هنگام خرید یک بدنه دوربین جدید باید در نظر داشته باشید، اندازه سنسور آن است.
شما اگر تصمیم بگیرید یک دوربین کراپ سنسور بخرید و چه بر روی یک دوربین فول فریم سرمایه گذاری کنید، بودجه شما تعیین کننده انتخاب شما خواهد بود.
نکته مهمی که باید بدانید این است که دوربین و لنزهای کراپ سنسور و فول فریم رفتارهای متفاوتی با یکدیگر دارند.

۳لنز

لنزها چیزهایی هستند که باید بخش عمده هزینه خود را به آنها اختصاص دهید. شما باید به عنوان یک سرمایه گذاری بلند مدت در هنر خود به آنها نگاه کنید
شارپنس
بزرگترین دغدغه شما در هنگام خرید یک لنز، شارپنس است.
لنزهای پرایم در هنگام عکاسی از غذا ارجحیت دارند، چون شارپ تر از لنزهای زوم هستند

لنز ۵۰mm

لنز ۵۰mmمی تواند لنز خوبی باشد، به خصوص اگر لنز زوم ندارید.

این لنز برای عکس گرفتن از بالا و چیدمان کلی میز خوب است.
در عکاسی از غذا ها، لنز ۵۰mm در واقع یک لنز واید در نظر گرفته می شود.

لنز ماکرو ۱۰۰mm

یک لنز عالی که می توانید در کیت خود داشته باشید، لنز ماکرو ۱۰۰mm است. این لنز برای عکس های ماکرومناسب است.

۲سه پایه

سه پایه برای عکاسی از مواد غذایی الزامی است. سه پایه به شما کمک می کند تصاویر ثابت و بدون لرزش بگیرید و دست های شما را آزاد می کند تا بتوانید اجزای صحنه را مطابق با آنچه که در دوربین خود می بینید بچینید.
بزرگترین علت نیاز به سه پایه، ثبات است.سه پایه باید بتواند وزن دوربین و لنز شما را تحمل کند.

۳چیدمان غذا

هدف از چیدمان غذا این است که کاری کنید غذا به بهترین شکل به نظر برسد. اکثر غذاها برای ارائه شدن در مقابل دوربین به کمی تغییر نیاز دارند.

غذایی که از آن عکس می گیرید باید تا حد ممکن تازه باشد تا در تصاویر شما جذاب به نظر برسد. هنگام خرید مواد اولیه دقت کنید که تازه ترین موارد موجود را با بهترین ظاهر خریداری کنید.
قبل از قرار دادن غذا در چیدمان خود، صحنه، نورپردازی، و دوربین را آماده کنید.

انتخاب ظرف

مهم ترین عامل در هنگام انتخاب ظرفی که غذای خود را در آن قرار می دهید، اندازه است.
ایده خوبی است که ظرف هایی کوچکتر از آنچه که به طور معمول استفاده می کنید، انتخاب کنید.
سوژه های خود را در بشقاب های سالادخوری یا بشقاب های شام کوچکتری قرار دهید. بشقاب های بزرگ می توانند سوژه اصلی را کوچک جلوه داده و در کادر غالب شوند.

۴پس زمینه

شما به انواع پس زمینه های جالب نیاز دارید که غذای خود را مقابل آن قرار دهید.
از چیزهای مختلف مانند پارچه، کاغذ طراحی، یا سرامیک های بزرگ برای پس زمینه خود استفاده کنید. همچنین می توانید خلاقیت به خرج داده و پس زمینه خودتان را بسازید.